Bhootni Lyrics – Miss Sweety

Advertisement

मिस स्वीटी

आज मेरे हाथ देखे कोई कांड होवेगा
मिले कोन्या माफी नु रिमांड होवेगा
सबर का टूट लिया बांध मरजाने
तेरी काली करतूत सरेआम बोल दे

मेरे हिस्से आला प्यार किते करे बलमा
उस भुतनी का मेरे आगे नाम बोल दे
मेरे हिस्से आला प्यार किते करे बलमा
उस भुतनी का मेरे आगे नाम बोल दे

इट्स अ जीआर म्यूजिक

इब करता ना लाड़ मन में चोर से तेरे
मेरे ते लखौए दिल में और से तेरे
इब करता ना लाड़ मन में चोर से तेरे
मेरे ते लखौए दिल में और से तेरे

पेहले की ढाल माने बोलता ना राजी
किते बीते तेरी आजकल शाम बोल दे
मेरे हिस्से आला प्यार किते करे बलमा
उस भुतनी का मेरे आगे नाम बोल दे
मेरे हिस्से आला प्यार किते करे बलमा
उस भुतनी का मेरे आगे नाम बोल दे

Advertisement

सूरेंदर ढका तेरे कड़े सीन रहवे से
बता छोड़ के तू माने किते लीन रहवे से
सूरेंदर ढका तेरे कड़े सीन रहवे से
बता छोड़ के तू माने किते लीन रहवे से

देवे ना तू मेरे ते सफाई ओ पिया
तेरे कारनामे लजवाना गाम बोल दे
मेरे हिस्से आला प्यार किते करे बलमा
उस भुतनी का मेरे आगे नाम बोल दे
मेरे हिस्से आला प्यार किते करे बलमा
उस भुतनी का मेरे आगे नाम बोल दे

इट्स अ जीआर म्यूजिक.

Miss sweety

Aaj mere hatha dekhe koi kaand howega
Mile konya mafi nu remand howega
Sabar ka toot liya bandh marjane
Teri kali kartoot sareaam bol de

Mere hisse aala pyar kite kare balma
Us bhootni ka mere aage naam bol de
Ho mere hisse aala pyar kite kare balma
Us bhootni ka mere aage naam bol de

READ  Meherbani Lyrics - The Shaukeens (2014)

Its a gr music

Ib karta na laad mann mein chor se tere
Mere te lakhowe dil mein aur se tere
Ib karta na laad mann mein chor se tere
Ha mere te lakhowe dil mein aur se tere

Pehle ki dhal mane bolta na raji
Kit bite teri aajkal sham bol de
Mere hisse aala pyar kite kare balma
Us bhootni ka mere aage naam bol de
Ho mere hisse aala pyar kite kare balma
Us bhootni ka mere aage naam bol de

Surender dhaka tera kade seen rahwe se
Bata chod ke tu mane kit leen rahwe se
Surender dhaka tera kade seen rahwe se
Bata chod ke tu mane kit leen rahwe se

Dewe na tu mere te safai oo piya
Tere karname lajwana gaam bol de
Mere hisse aala pyar kit kare balma
Us bhootni ka mere aage naam bol de
Ho mere hisse aala pyar kite kare balma
Us bhootni ka mere aage naam bol de

Its a gr music.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *