Hostel Life Lyrics – Khasa Aala Chahar

Advertisement

Bamboo beats!

Ek hostel naam ka pinjra tha
Jit panchi saare azad the
Woh beskimti daur tha
Yaara ne le swaad the

Gatemen mhare aadi the re
Pakke yaar jugadi the
Aur game koyi khelya na
Bottle ke yaar khiladi the

Room ke kundi laa ke ne
Patiala peg bana ke ne
Pher jump marke doli pe re
Laage race taka ke ne

Je munna bolya circuit te
Apun ko baapu dikhta hai
Oye tanne kehya toh final se
Bhai dikhta hai to dikhta hai

Haan dikhta hai bhai dikhta hai
Haan tum bhi bolo dikhta hai
Dikhta hai bhai dikhta hai
Haan saare bolo dikhta hai

Je baat samajh mein aayi na
Main acchi jyu samjha dunga
Ya legend life ki kahani
Saste mein kiukar gaa dyunga

Oye khan peen ka daaku tha
Ek chashmein aala padhaku tha
Par ek baat toh common thi
Saala saara gang ladaku tha

Ek landi yamaha yaara ki
College ke gehde laawe thi
Ohne dekh dekh sab shocking the
Yaara ke nehde aave thi

Ek dekhi surat pyari thi
Yaara ki adi garaari thi
Uske chakaran mein chhet diya
Re jiske gelya yaari thi

Advertisement

Hostel aala ne baahar karya
Pher nakli baapu taiyaar karya
Yaara ne maafi milgi thi
Emotion atyachar karya

3 idiot aali situation
Yaaran ke bhitar banri thi
Virus toh niyare paade tha
Yaari fevicol te jud ri thi

Sab sanjha sauda yaara ka
Na kise cheej mein farak karya
Jo bol diya woh hona tha
Na pher dobara tark karya

See also  NACHI NACHI LYRICS – Street Dancer 3D

Tera keval mann ka veham se oye
Na din ye laut ke aave se
Chal chhod tu khasa aale oye
Tu kyun jee ne tarsave se

Fursat ke mein aaiyo re
Waa mehfil pher sajani se
Yaanepan mein jo judgi thi
Waa yaari vi nibhani se

Re legend kathe howenge
Jo tatkalin kirdaar the
Tu aaj suni se kahaani jo
Ve mere jigri yaar the

Oh oh oooo oooo
Aa aa aa aa.

बम्बू बीट्स!

एक होस्टेल नाम का पिंजरा था
जित पंछी सारे आज़ाद थे
वो बेसकीमती दौर था
यारा ने ले सवाद थे

गेटमेन म्हारे आडी थे रे
पक्के यार जुगाड़ी थे
और गेम कोई खेल्या ना
बोतल के यार खिलाडी थे

रूम के कुण्डी ला के ने
पटिआला पेग बना के ने
फेर जम्प मारके दोली पे रे
लागे रेस टका के ने

जे मुन्ना बोल्या सर्किट ते
अपुन को बापू दीखता है
ओये तन्ने कह्या तो फाइनल से
भाई दीखता है तो दीखता है

हाँ दीखता है भाई दीखता है
हाँ तुम भी बोलो दीखता है
दीखता है भाई दीखता है
हाँ सारे बोलो दीखता है

जे बात समझ में आयी ना
मैं आच्छी ज्यू समझा दूंगा
या लीजेंड लाइफ की कहानी
सस्ते में किउकर गा दयुन्गा

ओये खान पीन का डाकू था
एक चश्में आला पढ़ाकू था
पर एक बात तो कॉमन थी
साला सारा गैंग लड़ाकू था

एक लांडी यामाहा यारा की
कॉलेज के गेहड़े लावे थी
ओहने देख देख सब शॉकिंग थे
यारा के नेहड़े आवे थी

एक देखि सूरत प्यारी थी
यारा की अडी गरारी थी
उसके चकरां में छेत दिया
रे जिसके गेल्या यारी थी

See also  Main To Odhun Gulaabi Chundariya Lyrics - Humayun (1945)

होस्टेल आला ने बाहर करया
फेर नकली बापू तैयार करया
यारा ने माफ़ी मिलगी थी
इमोशन अत्याचार करया

3 इडियट आली सिच्युएशन
यारां के भीतर बनरी थी
वायरस तो नियारे पांडे था
यारी फेविकोल ते जुड़ री थी

सब साँझा सौदा यारा का
ना किसे चीज में फरक करया
जो बोल दिया वो होना था
ना फेर दोबारा तर्क करया

तेरा केवल मन का वेहम से ओये
ना दिन ये लौट के आवे से
चल छोड़ तू खासा आले ओये
तू क्यूँ जी ने तरसावे से

फुरसत के मां आइयो रे
वा महफ़िल फेर सजानी से
यानेपन में जो जुडगी थी
वा यारी वि निभानी से

रे लीजेंड कथे होवेंगे
जो तत्कालीन किरदार थे
तू आज सुनी से कहानी जो
वे मेरे जिगरी यार थे

ओह ओह ओओओओ ओओओओ
आ आ आ आ.

Advertisement
Advertisement